torstai 20. joulukuuta 2012

Uuteen nousuun ;)

Katja hilpasi taas aamureeneihinsä kukonlaulun aikaan ja ajattelin käyttää aamuni väliraportin kirjoitteluun.. Viime kerrasta onkin aikaa..

Viime viikko meni Emman ja Miian kanssa hengaillessa, käytiin vakkaripaikoissa syömässä ja vietettiin pikkujouluja, käytiin tsekkaamassa uusi Hobitti-leffa (oli muuten hyvä!) ja muuta semmosta.. Viime sunnuntaina ruotsin vahvistukset lähtivät siis kotia kohti, Hei heit tuli paikan päälle sanomaan kaikki kynnelle kykenevät. Suru oli puserossa mutta sovittiin että ensi kesänä nähdään, vaikka risteilyn merkeissä ;)
Talo tuntuu tyhjältä kiireisten parin viikon jälkeen, onneksi mulla on Katja täällä vielä seurana.. :) Emma pääsi turvallisesti kotiin, "nauttii" talvesta lumikinosten saartamana ja oli jo saanut tiedon että pääsee pyhien jälkeen näyttämään polveaan tohtorille.

Maanantain vapaat meni uutta asuinpaikkaa metsästäessä, tulokset olivat tosin aika köyhät.. Sesonki on alkanut todenteolla ja kaikki paikat tuntuvat olevan jo täynnä. Onnekseni löysin netistä vielä yhden vapaan huoneen (enempää en tarvitsekkaan) ja tiistaina Khao Sok -retkeni jälkeen kävimme tsekkaamassa paikan. Kyseessä oli kiva, siisti huone/yksiö omalla pienellä parvekkeella neljäkerroksisen talon kolmannesta kerroksesta ja varasinkin kämpän itselleni samantien :) Uusi vuosi vaihtunee siis muuton merkeissä! :) Vihdoinkin siis on kämppäressi pois päiväjärjestyksestä.

Töitä tuntuu piisaavan ja minulle onkin osunut tällä viikolla lapsirikkaita ryhmiä, joten hermo on aina välillä ollut koetuksella.. Muutoin nautitaan Katjan kanssa viimisistä viikoista yhdessä, kehitellään joulunviettomahdollisuuksia ja koitetaan päättää mitä puuhataan mun vapaapäivinä..

Tämä ja edellis viikko on mennyt aika sumussa, paha sanoa mitä kaikkea on tapahtunut ja koska, mutta kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, jotenka kuvasaastetta tähän loppuun:

 Pikkujoulutunnelmia, glögiä, pippareita &
thai-versiot adventtikynttilöistä..

 Emma ehti ottaa 3 uutta tatuointia viimeisen
viikkonsa aikana, mutta ei yksi rikkinäinen jalka
saati tatuoinnit uimista estä :D


 Anne & thai-tee.
Pääsimme Annen kanssa mukaan tekemään lahjoitusta
eräälle koululle Khao Sokissa, matkalla pysähdyttiin nauttimaan
perinteistä thaimaalaista teetä mukavaan pikku kahvilaan,
jolla kerätään varoja orpokodin pyörittämiseen.



Pysähdyimme apinatemppelillä eräällä retkellämme,
suloisia veitikoita sai syöttää pähkinöillä,
oppaamme Au näyttää mallia :)





Vieraileva tähti Khao Sokin leirillä :)

1 kommentti:

  1. Lykkyä pyttyyn uuteen kämppään ja viettäkäähän mukava jouluhetki sielläkin jossain helteiden välissä, me värjötellään lumen ja 10 pakkas-asteen kourissa;äiti

    VastaaPoista