lauantai 29. joulukuuta 2012

Muutettu on :)


Kulunut viikko onkin hujahtanut taas vauhdilla ohi, ilman sen suurempia äksöneitä tosin.. Töiden osalta on ollut hiljaista, vietin loikoisan mini-loman kun osui 5 vapaapäivää putkeen, kyllä sen jälkeen olikin kiva palata taas sorvin ääreen. Vapaat meni aurinkoa palvoen ja tavaroita pakkaillessa, edessähän oli muutto uuteen asuntoon.. 

Joulua vietimme Katjan kanssa vaatimattomin menoin, aattona katteltiin joulurauha netin kautta ja oltiin skype -yhteyksissä kumpaisenkin perheisiin, jouluruoan virkaa toimitti iltasella pitsa! :) Tapanin päivää juhlistimme osallistumalla "grillibileisiin" Mike's bikes:lla, josta olemme skootterimme vuokranneet. Hauskaa oli, paikalla oli useampia vanhempia Aussi-herrasmiehiä joilla juttua riitti :) Eräskin setämies oli ollut vuonna 86 kiertämässä Suomea liftaamalla ja oli joutunut ensimmäisten 30 Suomessa olo tuntinsa aikana 3 tappeluun paikallisväestön kanssa.. :D muutoin Suomi kuulemma vaikutti ihan mukavalta paikalta!

Saatiin me jotain aikaseksikin, vierailimme Gibbon Rehabilitation projektia ihailemassa ja samalla käytiin tsekkaamassa läheinen vesiputous.. Perjantaina oli aika sanoa hei heit meidän harjoittelijalle Annelle, jonka oli aika lähteä takaisin Suomeen koulun penkkejä kuluttamaan. Eilisen aamupäivä kierroksen jälkeen sitten alkoi vimmattu kamojen kasaaminen ja säheltäminen eli muutto uuteen kämppään. Apua saimme onneksi tämän prosessin suorittamiseen, Mark, jolta siis olemme skootterimme vuokranneet, tarjosi muutto apua, jotenka vältyimme taksi/tuk tuk sähellykseltä ja saimme kamoillemme kyydin häneltä :)

Uuden vuoden juhlintaan valmistautuessa ja Katjan kotiin lähtöä valmistellessa menee varmaankin lähipäivät. Karonin beach partyt ainakin olis tähtäimessä uuden vuoden vastaanottamiseksi ja saa nähdä mitä kaikkea muuta vielä keksitään.. ;)

Parempaa uutta vuotta siis kaikille, palataan astialle ensi vuonna!


2 kommenttia:

  1. Ei kai muuta kuin onnea uuteen kotiin ja toivotaan parempaa onnea tästä eteenpäin. Oikein hyvää uutta vuotta 2013 kaikille blogin lukijoille. T. äiti

    VastaaPoista
  2. Hyvää vuoden vaihdetta tätäkin kautta. Otahan kuvia paikallisesta vuoden vaihdosta, niin saan kyylätä :) Mullakin on täällä hieman muuttopuuhia, tosin muutto on vasta kuukauden päästä, mutta kun tuota roinaa on, niin aloittelen jo pikkuhiljaa. Työpäivinä ei pahemmin jaksa pakkailla! Norsuille halauksia täältä Suomen Aurasta.

    VastaaPoista