sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Tyylilleni uskollisesti..

.. olen aloittanut uuden vuoden sairastamalla.. pieni lenssun poikanen on yrittänyt tehdä tuloaan, tosin kunnon tautia en ole onnistunut hommaamaan, vaan pientä vittumaista kuumeilua, nokan tukkoisuutta sekä kurkkukipua niin, että on kokoajan ihan vetämätön olo eikä oikeen mitään ylimäärästä viitti tehrä kun selvästi ei oo ihan kunnossa. Kohta viikon päivät tämän kanssa on tullut kärvisteltyä, jotenka päätin nostaa lääkeet taas normimääriin josko se ajais pöpöt kropasta ulos.. we'll see.

Katja hylkäsi minut kuukauden lomailun/reenailun jälkeen ja lähti kotia kohti tiistaina. Uusi vuosi meillä vaihtui hyvinkin rauhallisissa merkeissä, käytiin tsekkaamassa Karon beachillä rantapippaloiden tarjonta (olihan siellä hywä meininki), mutta uutta vuotta vastaanottamaan siirryimme Kata beachin eteläkärjessä sijaitsevaan Ska bariin, josta löysimme myös tuttuja. Vuosi vaihtui valtavassa rakettien paukkeessa, täällä ei pruukata pihistellä uutta vuotta juhlittaessa, valitettavasti komiat paukut vaan ei näytä yhtään miltään kameran linssin läpi :P joten kuvia aiheesta ette saa. Hetken känniääliöitä tarkkailtuamme lähdettiin sapuskan kautta kämpille nukkumaan, unilla taidettiin olla jo ennen kahta.

 @ Karon beach


Nyt minä sitten totuttelen yksin asumiseen ja olemiseen, vaikka enhän mä täysin vailla seuraa täällä onneksi ole :) Uusi harjottelija Marjo aloitteli viime viikolla ja seurailee näin alkuun meidän muiden kierroksia. Hän asustaa myös Chalongin puolella ja joitakin paikkoja onkin jo tullut hänelle esiteltyä täällä. Eilen käytiin rannalla rötväämässä, saunassa ja hieronnassa, iltasella jaksettiin vielä poiketa markkinoillakin shoppailemassa :) unta ei tarvinnut illalla juurikaan odotella :D 

Nai Harn beach :)

2 kommenttia:

  1. On siellä vaan hienot maisemat. Kauhea ikävä sua täällä Suomessa. Ei tee ees mieli katsoa paskoja kauhuleffoja ilman sua.

    VastaaPoista
  2. Voi että, kun nyt löytäis vaan halvat lennot, ni mä tuun kärppänä sinne :D Tahtoo kans rannalle rötväämään ja hierontaan ja makuhermoja hellimään ja tietenki sua näkemään oikeen lähietäisyydeltä ;) Ja pois täältä ankeesta loska-vesisateesta (Suomen talvi näytti taas oikeen luontonsa, liian kivalta se tuntuki vuoden vaihteeseen asti).
    P.S. Laitoin sulle spostia ;)

    VastaaPoista