tiistai 22. tammikuuta 2013

Phuket town ja paljon muuta..

Väliraportin aika, jestas kun aika menee siivillä.. on vaan varmaan niin jumalattoman kivaa :D

Viime viikkoon mahtui niin töitä kuin vapaitakin ja samalla kaavalla on ainakin aloitettu myös tämä viikko. Rannalla on tullut rötväiltyä useampaan otteseen ja viimeisimmällä visiitillä tulokset olivat vähän turhankin näkyvät, eilen ehtoolla tuli läästittyä useampi kerros aloe veraa punanahkaan. Aamulla taas kukonlaulun aikaan aamulenkille herätessäni totesin, että olen elämäni ensimmäisen kerran onnistunut käräyttämään myös kainaloni, tunne on kohtuu vekkuli, eikä mitenkään hyvällä tavalla.. Onneksi väsytti eilisen rantarentoilun jälkeen niin kovasti, ettei nämä hehkuvat kainalot unta ole häirinneet, mutta näin valveilla ollessa on aika kireä tunnelma ;)

Töiden puitteissa tuli taas kävästyä Khao sokin jylhissä maisemissa, tietenkin myös Hahata moikkailemassa. Eräällä melonta-osuudellamme olimme taas onnekkaita ja onnistuimme näkemään apinoita, ihan kokonaisen lauman hyppimässä puusta puuhun.. kyllä taas v**utti oma  vanha kamera ja omat vapinavanttuut, yhdestäkään kuvasta ei saa mitään selvää tai ei niistä ainakaan ensimmäistäkään apinaa pysty bongaamaan.. Muutoin fiilikset taas ihan taivaissa, on ne vaan vekkuleita otuksia, kyllähän niitä ja niiden puuhailuja tuijottelis pidemmänkin aikaa. Tää työ vaan on välillä ihan parasta!

 Eräänlaisia apinoita kai nämäkin..
@ KS with Marjo

 Päivän paras hetki; työt tehty, suihkun aika :)

 Haha ja iskä
Halipusurutistus

 Koko perhe :)

Lounasherkkuja: päppinöitä & hetelmää

Lauantaina myöskin vietimme firman uuden vuoden kerpalot (ihan ajallaan, kröhöm.. :D ), hyvää ruokaa, juomaa ja lukemattomia karaoke-esityksiä :) meno ja meininki oli katossa ja kun virallinen osuus toimistolla saatiin päätökseen, siirryttiin tietysti paikalliseen lähikuppilaan jatkamaan iltaa.. Kotiin olenkin könynnyt itseni joskus kahden aikoihin yöllä, olot oli kyllä sunnuntaina sen mukaiset.. eikä ollut mikään edustuskeikka kyseessä, työvaatteissa koko illan, satuin nimittäin päättämään työpäiväni juuri oikeaan aikaan leirillä ja sainkin alkaa juhlinnat samantien. Mutta hauskaa oli, sehän se on pääasia ;)

No tänään nyt sitten en sattuneesta syystä voinut vapaatani rannalla viettää, kainaloita myöten, muista paikoista puhumattakaan, kun aristaa, jotenka oli tarvis keksiä muuta aktiviteettia päiväni kuluksi.. ja koska budjetti on pahasti kuralla tällä hetkellä,mielellään suht' ilmasta aktiviteettiä. Päätin siis lähteä aikani kuluksi Phuket Towniin pyörimään, enpä ole sielä sitten viime kauden visiteerannutkaan :) 

Mulla kävi vielä tuuri ja osuin hortoiluni aluksi info-pisteelle, josta sain kaupungin nähtävyydet sisältävän kartan käsiini, ei siis tarvinnut ihan ummikkona räpeltää menemään. Käppäilin pisin poikin vanhaa kaupunkia ja lopuksi pysähdyin naatiskelemaan lounasta. Syöpötellessäni sain vielä idean poiketa Rang Hillillä, josta on upeat näköalat koko kaupungin ylitse ja vähän pidemmällekin.. kaikin puolin mukava, leppoisa päivä, pitäis useamminkin kohnata noita phuket townin katuja ja kujia, ihania pikkuliikkeitä, kahviloita ja rafloja vaikka kuinka paljon.. toki tämäkin ois varmasti kivempaa kun ois sitä rahaakin matkassa, mutta ehkä ensi kerralla, nyt ainakin on suurin piirtein hallussa että mistä mitäkin löytyy. Ihan kohtalaisesti muistin kyllä paikkoja viime reissultakin, tuli vastaan muutama tuttu ruokapaikka ja kahvila. Loppuun vielä kuvasaastetta:

 Dibuk road


 Wat Puttamongkonnimit


 Buddhan oppeja/ohjeita elämään..





 Soi Romanee
 "Henkitalo"

 Temppelille menossa? tarviikko lahjuksia? :D

 Lounaspaikaksi valikoitui tämä herttaisen näköinen
pikku kahvila..


 Kasvis-vihreäcurry roti -leivällä
Tulista ja niiiiiiiin hyvää :)


Maisemat Rang Hill:ltä
Phuket townin yli



3 kommenttia:

  1. Noi ruoat näyttää hyviltä, mutta syödäänkö siellä ollenkaan lihaa? Vai valitseko sä vaan aina kasviksia? Itse oon niin lihan mättääjä, että huolestuin ihan :)

    Meillä on muutto ensi viikolla. Nyt jo tuskastuttaa, että kuka noi kamat kantaa ja purkaa. Onneksi oot siellä, niin et joudu uhriksi :) Koitahan parantaa kainalot ja lopeta se itsesi polttaminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä lihaa syödään, älä ole huolissas, mäkin syön valtaosan ajasta kanaa/kalaa tai muita mereneläviä.. Nää kasvisvaihtoehdot on itseasiassa aika harvinaisia, jotenka sitte ku niihin törmää niin niitä tulee yleensä naatiskeltua. Täysin vegeteristin elämä on täällä oikeestaan aika hankalaa, näillä kun tuntuu olevan vähän sama elämänkatselmus ku vanhoilla mummoilla, kana ei oo lihaa, kyllähän sitä voi vegekin syödä :D katkaravuista puhumattakaan..

      Mulla on aina välillä ongelmia kun en possua kerta syö, ja tätä on hyvin vaikeeta ymmärtää ja eka kysymys yleensä kuuluukin että oonko muslimi? tarttis varmaan ruveta vastaamaan jees,jees, kha ni pääsis siitäkin vänkäämisestä :)

      Tsemppiä muuttoon, mä oon hengessä mukana! Äkkiä ne kamat löytää paikkansa, sehän on se paras puoli muutossa kun pääsee "sisustaan" uutta!!

      Poista
    2. Otappa seuraavaksi kuva kuolleesta kalasta, niin saadaan eksotiikkaa tänne Suomen maahan :) Kun palaat takaisin tänne, saat tulla meille asumaan vierashuoneeseen!

      Poista