tiistai 15. tammikuuta 2013

Tittidii!

Ja taas pitäs jotain raapustaa teille, vaikka kukaan ei kerro mulle mitä siellä päässä tapahtuu.. 

No jaa.. viime viikko meni hyvinkin töiden merkeissä ja asiaa ei yhtään helpottanut että alkuviikosta tapasin vanhan ystäväni vatsataudin, tosin tällä kertaa tais olla enempi semmonen ruokamyrkytystyyppinen vieras kyseessä.. jotenka päivät meni töissä, useampaan otteeseen mm. Khao Sokissa ja yöt vessassa istuessa tai unta yrittäessä.. voitte siis uskoa että sunnuntaina oli aika loppuunajettu olo, mutta onnekseni mulla maanantait on hyvin pitkälti vapaita ja maanantaini vietinkin rannalla rentoutuen. Seurakseni sain vielä meitin uuden harkkarin Marjon, jotenka ei tarvinnut yksinään siellä viihtyä, vaikka toki sekin onnistuisi..


Ihan ei ollut uintikelit tällä kertaa, punaset liput pisin rantaa
aallokon takia ja hengenpelastajat ihan pähkinöinä turistien kanssa.
Tositilanteitakin nähtiin, eräskin vanha rouva piti käydä pelastamassa
takaisin rannalle,kun aalto vähän heitteli tätiä.. 


Pakollinen biitsikuva 

Lemon shake 

Tänäänkään ei nakki napsahtanut ja sain jatkaa vapaita, jotka uhrasin erinäisten asioiden hoitoon; tuli vierailtua immigration officella Phuket Townissa anomassa kuukauden lisäaika viisumiin, nyt on lupa olla maassa helmikuun loppuun jolloinka tiedossa on taas vierailu Malesian puolella. Kirjeitä ja kortteja tuli myös läheteltyä, kahtotaan josko löytävät perille ;)

Khao Sokissa taas jälleen kerran vieraillessani näin pitkästä aikaa apinoita, eihän niistä mun reflekseillä saati kameralla kuvaa saanut, mutta tulipa taas huomattua kuinka paljon mä tästä työstä nautin. Pääsen näkemään upeita otuksia omassa luonnollisessa ympäristössään ja mitä upeimmissa maisemissa! Tuli taas hyvin voimakkaasti koettua kuinka etuoikeutettu olen, kun saan täällä olla ja työskennellä :) Mitäs sitte jos vatsa välillä protestoi, tekee se sitä kotonakin.. Tai jos ryhmässä aina välillä on jonkin sortin ihmisperseitä hankaloittamassa elämää, valtaosa vieraista on aivan ihania ja työporukka on mitä mainioin :) Että lällällää mulla on täällä kaikki paremmin kuin hyvin, toivottavasti myös teillä, siellä pimeämmällä puolella palloa.

Lopuksi vielä kuvasaastetta Khao Sokin upeista maisemista, miltäs maisema teidän konttorista näyttää?




3 kommenttia:

  1. Tittidii, tuntuu niin laimeelta kirjotella mitään kuulumisiaan, ku sun kuulumiset on paljon kivempia ;)
    Vaiks on se kyl aika jännittävää, et me ollaan vihdoin saatu ensimmäinen koeversio liesituulettimesta roikkumaan paikoilleen :D Ja kyl siitä tulee muuten HIENO (ja ihan uniikki), ku saadaan vaan vähä hifisteltyy sitä viel :)

    Ja kiitos muuten kortista, meille löysi ainaki perille. Itseasiassa aikoja sitten :) Koitappa nyt karistaa kaikki taudin tyngät pois, ni voit taas nauttia täysillä kaikesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kyllä jännittävältä, varsinkin kun kehittelijöinä ootte te kaks.. kai se sitte valmistuessaan tarjoilee aamukahvit sänkyyn..? ;) (Sieluni silmin nään nurinkurisen pelti-rautalanka-jesari-kyhäelmän joka nitisee liitoksistaan :D ). ja hifistely tuo mieleen jonkin sortin vilkkuvat ledivalot.. oonkohan mä ollu liian kauan Thaimaassa?!?

      Olot on jo paremmat, ihan jopa lenkilläkin jo uskaltauduin käymään, joten eiköhän tää tästä :)

      Poista
  2. Vai kiinnostaa sua mitä tänne kuuluu, noh...iskä on funssassa ja vatsatauti tosin meni päivässä ohi mut tällä viikolla vain yksi työpäivä onnistui. Kaamos on jo ohi ja päivät on valoisia jo pidempään ja pakkasta oli hetki sitten 14 ja hentoista lunta tipahteli alas eipä juuri muuta kuin loman odottelua...äiti

    VastaaPoista